کانون نویسندگان ایران: از علی اسداللهی هیچ خبری در دست نیست

علی اسدالهی

کانون نویسندگان ایران با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که آیدا عمیدی (از دبیران کنونی کانون نویسندگان ایران) که ۱۴ آذرماه بازداشت شد هم‌چنان در بند است و  از وضعیت علی اسدالهی (منشی کنونی کانون) که از ۳۰ آبان در بازداشت بوده است هیچ خبری در دست نیست. علاوه بر این کیوان مهتدی (عضو کانون و فعال کارگری) نیز که از ۲۸ اردیبهشت در بازداشت بوده و دادگاه او هم برگزار شده هنوز بلاتکلیف است.

کانون نویسندگان ایران در این اطلاعیه یادآوری کرده است که دو عضو دیگر کانون، رضا خندان مهابادی و آرش گنجی «با وجود شرایط نامساعد جسمانی دوران حبس درازمدت و ظالمانه‌ی خود را سپری می‌کنند. (و این‌همه تنها به جرم آزادی‌خواهی و گردن نگذاشتن بر سکوت برابر سرکوب مردم، نقض آشکار آزادی بیان و مبارزه با سانسور).»

در این اطلاعیه کانون نویسندگان ایران به تأکید اعلام کرده است که «خود را متعهد به دفاع از آزادی اندیشه و بیان و نشر در همه‌ی عرصه‌های فردی و اجتماعی بی‌هیچ حصر و استثنا برای همگان می‌داند، خواهان آزادی فوری و بی‌قید و شرط آیدا عمیدی، علی اسداللهی، کیوان مهتدی، رضا خندان مهابادی، آرش گنجی و همه‌ی بازداشت‌شدگان و زندانیان سیاسی و عقیدتی است.»

 علی اسداللهی، متولد ۱۳۶۶، نویسنده، شاعر، مترجم و عضو کانون نویسندگان ایران است. از او تاکنون شش کتاب شعر با نام‌های «الف تا ی» (انتشارات آهنگ دیگر ۱۳۸۸)، «چشم به راه ابریشم» (انتشارات نگاه ۱۳۹۰)، «پنی‌سیلین» (نشر ناممکن ۱۳۹۲)، «بن‌بست فرشته» (نشر منجنیق ۱۳۹۶)، منظومهٔ لالکی» (نشر میدان ۱۳۹۷)، «هشت نامه و سه شعر» (نشر پوئتیکا ۱۳۹۹) منتشر شده است. مجموعه عکس «پنج و هفت-شصت و هشت» (نشر پروبلماتیکا ۱۳۹۶) -با موضوع بررسی کرونولوژیک دیوارنوشته‌های باقی‌مانده از سال‌ها ۵۷ تا ۶۸- دیگر کتاب اوست. اسدالهی شعرها و ترجمه‌های خود را در شماری از فصل‌نامه‌های ادبی ایالات متحده مانند Hayden’s Ferry Review و Roanoke Review و Palaver Journal و The Writing Disorder ارائه کرده است.

او تا پیش از بازداشت مشغول آماده‌سازی پایان‌نامهٔ کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی خود در دانشگاه تهران است.

اسداللهی به غیر از شعر مدرن ایران و جهان، با ادبیات کلاسیک فارسی و فنون ترانه‌نویسی نیز آشناست، و ترانه‌های «یاد آر» با صدای محسن نامجو و «راهت ادامه دارد» به آواز حسین رنگچی، از آثار او در این زمینه است.

اشعار و ترجمه‌ها و نقد و نوشته‌های او در وب‌سایتش aliasadollahi.net به صورت رایگان و بدون سانسور در دسترس بود اما مأموران سایت او را از دسترس خارج کرده اند.

در همین زمینه:

بانگ

«بانگ» یک رسانه ادبی و کاملاً خودبنیاد است که در خارج از ایران و به دور از سانسور و خودسانسوری بر مبنای تجربه‌ها و امکانات مشترک شخصی شکل گرفته است.

شبکه های اجتماعی