انجمن صنفی روزنامهنگاران اعلام کرد در حال حاضر در مجموع ۲۴ روزنامهنگار همچنان در بازداشت به سر میبرند.
انجمن صنفی روزنامهنگاران به نقل از گزارشهای رسمی و غیررسمی، آمار روزنامهنگاران بازداشت یا احضار شده از آغاز اعتراضات تاکنون را حدوداً ۱۰۰ نفر برآورد کرده بود. برخی آزاد شدهاند و برخی هنوز در زنداناند.
بر اساس فهرست انجمن صنفی روزنامهنگاران اسامی روزنامهنگارانی که همچنان در بازداشت هستند به شرح زیر است:
علی خطیبزاده، مسعود کردپور، نیلوفر حامدی، ایمان بهپسند، الهه محمدی، ویدا ربانی، امیرحسین بریمانی، آریا جعفری، اشکان شمیپور، شهریار قنبری، فرخنده آشوری، فرزانه یحییآبادی، ملیحه درکی، احسان پیربرناش، مارال دارآفرین، کامیار فکور، اسماعیل خضری، حسین یزدی، امیر عباسی، مهدی قدیمی، نسیم سلطانبیگی، ملیکا هاشمی، سعیده شفیعی و مهرنوش زارعی هنزکی.
کمیته و هیات اجرایی پیگیری وضعیت روزنامهنگاران بازداشتشده اعلام کرد به زودی فهرست جداگانهای از اسامی روزنامهنگارانی را که به طور موقت آزاد شدهاند همراه با شرح قرار وثیقه آنان منتشر میکند.
حاکمیت با تعییبن وثیقههای سنگین در تلاش است که خانوادههای روزنامهنگاران را تحت فشار قرار دهد. عثمان مزین، وکیل دادگستری، در مصاحبه با هممیهن گفت که با افزایش مبلغ وثیقه، دستمزد کارشناس دادگاه که باید از سوی خانواده زندانی پرداخت شود نیز بیشتر میشود و این وضعیت، فشار مالی بیشتری را متوجه خانوادهها میکند.
بر اساس این گزارش، وثیقههای تعیین شده برای خبرنگاران غالبا یک میلیارد و در برخی موارد ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.