انجمن قلم آلمان خواستار پایان دادن به سرکوب‌ معترضان شد

انحمن قلم آلمان

 انجمن قلم آلمان با انتشار بیانیه‌ای خواستار پایان دادن به سرکوب اعتراضات توسط حاکمیت، آزادی همه معترضان و همچنین حکم تبرئه برای آتفه چهارمحالیان، شاعر و کنشگر مدنی شد.

انجمن قلم آلمان در این بیانیه نوشته است که چهارمحالیان هرچند با قرار وثیقه آزاده شده اما قرار است به زودی دادگاه حکم او را صادر کند.  کورنلیا زچه، معاون انجمن قلم آلمان گفت:

«این واقعیت که کمک‌های حقوقی به آتفه چهارمحالیان و سایر زندانیان سیاسی دشوارتر می شود یا اصولا دیگر میسر نیست، مصداق روشن بی‌توجهی به حقوق بشر [در حاکمیت جمهوری اسلامی] است. ما به این امر معترضیم.»

 در ادامه این بیانیه آمده که خبرهایی که از ایران می‌رسد «تکان‌دهنده» است: محسن شکاری در تهران اعدام شد و مجید رضا رهنورد در مشهد در ملا عام به دار آویخته شد. توماج صالحی، خواننده معترض را شکنجه کردند، سامان یاسین خواننده کرد رپ را به اعدام محکوم شده است. تاکنون دست‌کم ۴۵۰ تن از معترضان کشته و ۱۸ هزار نفر دستگیر شده‌اند.

انجمن قلم آلمان بعد از یادآوری این فجایع یادآوری کرد: به نظر ما هدف حاکمیت از صدور احکام اعدام و دستگیری‌های خشونت‌آمیز این است که صداهای پیشرو در جامعه مدنی را خاموش کند و نشان دهد که حقوق بشر، مانند آزادی بیان و آزادی اطلاع‌رسانی، در ایران جایی ندارد.

 کورنلیا زتچه این سرکوب‌ها را با اعدام‌های سال‌های دهه ۱۳۶۰ مقایسه کرد.

انجمن قلم آلمان سپس در ادامه به بازداشت اعضای کانون نویسندگان ایران اشاره کرد: روزبه سوهانی و آیدا عمیدی ​​شاعران و علیرضا آدینه با یورش مأموران امنیتی به خانه‌های خود بازداشت شدند. هر سه از اعضای کانون نویسندگان ایران هستند که دهه‌ها در برابر سانسور و سرکوب مقاومت کرده‌اند. روز ۱۳ آذر، در سالگرد قتل حکومتی محمد مختاری کانون نویسندگان «روز مبارزه با سانسور» را جشن گرفت.

انجمن قلم آلمان در این بیانیه نوشت:

با توجه به شرایط زندان، بدرفتاری‌ها، خطر سرایت کووید ۱۹ در زندان‌ها، ما به شدت نگران هستیم. بکتاش آبتین شاعر و فیلمساز دی سال گذشته پس از ابتلا به کووید در زندان در یکی از بیمارستان‌های تهران درگذشت.

کورنلیا زچه، معاون انجمن قلم آلمان گفت:

«مسئولان و فرماندهان سپاه پاسداران باید بدانند که دنیا آن‌ها را زیر نظر دارد.»

بیشتر بخوانید:

بانگ

«بانگ» یک رسانه ادبی و کاملاً خودبنیاد است که در خارج از ایران و به دور از سانسور و خودسانسوری بر مبنای تجربه‌ها و امکانات مشترک شخصی شکل گرفته است.

شبکه های اجتماعی