زیستگاه جنگ، انسان مهاجر: داستان‌خوانیِ ری‌را عباسی در دانشگاه بریتیش کلمبیا

کلوب ادبیات فارسی دانشگاه بریتیش کلمبیا با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که برنامه‌ای را با عنوان «زیستگاه جنگ، انسان مهاجر» به داستان‌خوانی ری‌را عباسی، نویسنده معاصر اختصاص داده است.

« زیستگاه جنگ، انسان مهاجر» – داستانخوانی ری‌را عباسی شنبه ۲۹ ژانویه/ ۹ بهمن ساعت ۱۰ صبح به وقت ونکوور ( ۱۰ شب به وقت تهران) برگزار می‌شود. برای شرکت در این برنامه می‌بایست در این نشانی در سایت دانشگاه بریتیش کلمبیا (+) ثبت نام کرد.

ری‌را عباسی نخستین مجموعه‌ داستانش «سی پری چهارشنبه‌ها» را در سال ۱۳۷۹منتشر کرد و در همان سال هم عضو کانون نویسند‌گان ایران شد. این کتاب خوش اقبال بود و خوانندگان بسیاری یافت. آثار او به چندین زبان ترجمه و در مجلات و آنتولوژی‌های معتبر ادبی جهان منتشر شده‌ است. در سال ۲۰۱۱ بورسیه‌ شاهزاده کلاوس را از کشور هلند دریافت کرد. در همان سال عضو جنبش جهانی شعر برای تغییر شد و در بسیاری از جشنواره‌های شعر حضور داشت. جایزه پروین اعتصامی و چند جایزه دیگر برای داستان‌های کوتاه در کارنامه دارد چاپ شعرهای هایکو  در ژاپن و نیز شعر و مقاله‌اش در سی ان جی ژاپن مورد تقدیر قرار گرفته است.

قبل از این،مجموعه داستان «بیدار شو ماه‌دولت» نوشته ری‌را عباسی توسط نشر آفتاب (به مدیریت دکتر عباس شکری، نویسنده و از کوشندگان آزادی بیان) در نروژ در ۱۴۵صفحه منتشر شده است. این کتاب تقدیم شده به: «آنان که مجبور به رنج مهاجرت شدند و آنان که در آرزوی رفتن در رنج ماندند.»

در برنامه « زیستگاه جنگ، انسان مهاجر» ری‌را عباسی داستان‌های «بیدار شو ماه دولت» و «سی‌پریِ چهارشنبه‌ها» و رمان اخیرش «تن‌دادگی» را با حضور پنلی تخصصی از نویسندگان و ناشران می‌خواند و به بحث می‌گذارد. در این برنامه فریبا صدیقیم،بهرام مرادی، یاسین نگاه، علیرضا آبیز، مهری رحمانی، عباس شکری و حسام دهقانی به عنوان پنلیست حضور دارند.

 رمان «تن‌دادگی» ری‌را عباسی توسط انتشارات «آی خانم» (+) در کابل منتشر شده بود که با اشغال مجدد افغانستان توسط طالبان در محاق قرار گرفت.

بیشتر بخوانید:

بانگ

«بانگ» یک رسانه ادبی و کاملاً خودبنیاد است که در خارج از ایران و به دور از سانسور و خودسانسوری بر مبنای تجربه‌ها و امکانات مشترک شخصی شکل گرفته است.

شبکه های اجتماعی