مجموعه شعر «دفتر الحان، سه‌گانه عجایب یاد» از امیر حکیمی در نشر آسمانا

نشر آسمانا با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مجموعه‌ای از اشعار  امیر حکیمی را منتشر کرده است. در این اطلاعیه آمده است:

«دفتر الحان، برآیند بازخوانی‌های مکرر گنجینه‌های نظامی و در میان آنها گنج “خسرو شیرین” است. این قطعه‌ها در مدت شش ماه، از اسفند ۱۳۹۹ تا شهریور ۱۴۰۰ ساخته و به پیروی از ۳۰ لحن باربد، از ۳۰ قطعه پرداخته شد؛ و هر قطعه به نام یکی از نواهای باربد آراسته گردید. قطعۀ سی‌ام، «باغ شیرین» از ۴ قطعۀ بهار، تابستان، خزان و زمستان ساخته شده و هر قطعه به یکی از کارگردانان بزرگ معاصر ایرانی پیش‌کش شده است.»

امیر حکیمی، شاعر، پژوهشگرِ تاریخِ شعر نوی فارسی و تاریخ تجدد در ایران است. انتشارات آسمانا می‌نویسد:

«حکیمی نقش پررنگی در زمینه‌ی بازیابی جریان‌های کم‌تر دیده‌شده‌ی تاریخ شعر مدرن فارسی داشته است و با تصحیح و تاریخ‌نگاری آثار شاعران تجربی متعددی در انتقال و در دسترس قرار دادن تجربیات زیبایی‌شناختی آن‌ها به نسل حاضر کوشش کرده است.»

 امیر حکیمی از نویسندگانی‌ست که گرچه بیش از دو دهه در زمینه شعر، داستان و پژوهش ادبی و انتقادی فعال بوده است اما هرگز نوشته‌هایش را در مراجع «رسمی» در داخل کشور منتشر نکرده است. او در این زمینه می‌نویسد:

«باورم، از روزی که پهنۀ اینترنت را در برابر خود دیدم و همچنان، این بوده است که در جایی که می‌شود آزادانه بود، چرا به قید و بندهای بیرون تن درداد، منت ناشر و ارشاد را کشید؟»

پیش از این سه مجموعۀ داستان: «جغرافیای سگ» (۱۳۹۰) «جهان پوستی» (۱۳۹۱) و «جام، خاکستر و گوشت» (۱۳۹۲) و همچنین دو مجموعۀ شعر: «دو دفتر: ایراکلی و دفتر ضلال» (۱۳۹۳) «تمثیل موسا و عصا» (۱۳۹۳) و یک مجموعۀ روزنگاشت ۱۳۸۸: «چون جان آذر خرداد زآذر خرداد» (۱۳۹۴) را به شکل کتاب الکترونیکی، منتشر کرده‌ است.

 انتشارات آسمانا پیش از این کتاب «عجایب یاد» از امیر حکیمی را در سال گذشته منتشر ساخته بود.

تهیه کتاب (+)

معرفی این کتاب در سایت آسمانا (+)

بیشتر بخوانید:

بانگ

«بانگ» یک رسانه ادبی و کاملاً خودبنیاد است که در خارج از ایران و به دور از سانسور و خودسانسوری بر مبنای تجربه‌ها و امکانات مشترک شخصی شکل گرفته است.

شبکه های اجتماعی