رونمایی از «سلول مطرود» نوشته فرخنده‌حاجی‌زاده در شهر کتاب فرشته تهران

نشر مهری در لندن مجموعه گفت‌وگوهای ادبی فرخنده حاجی‌زاده را منتشر کرد. رونمایی این کتاب که «سلول مطرود» نام دارد دوشنبه ۲۸ آبان در شهر کتاب فرشته تهران برگزار شد و به این ترتیب از کتابی که بدون سانسور یک ناشر تبعیدی در لندن منتشر کرده بود در تهران رونمایی شد.

فرخنده حاجی‌زاده، نویسنده، شاعر و ناشر ایرانی و مدیر انتشارات ویستار، برنده اولین جایزه جهانی آزادی انتشار انجمن قلم و اتحادیه ناشران آمریکا، عضو هیئت دبیران کانون نویسندگان ایران (تیرماه ۱۳۸۷) و خواهر قربانی قتل‌های زنجیره‌ای، حمید حاجی‌زاده و پسرش کارون است.

از او رمان‌های «خاله سرگردان چشم‌ها»، «از چشم‌های شما می‌ترسم»، «من، منصور و آلبرایت «قصه‌ای با مقدمه و مؤخره» و چندین مجموعه داستان از جمله «خلاف دموکراسی»، «تقدیم به کسی که قاتلم نبود» و «نامتعارفه آقای مترجم!» منتشر شده. اغلب آثار او به زبان‌های دیگر هم ترجمه شده است.

جنگ ادبی «گفتمان ادبی، هنری صِفر»، «کتاب‌شناسی اساطیر و ادیان» و مجموعه نقدهایی با عنوان «بازاندیشی ۱» از دیگر آثار اوست.

فرخنده حاجی‌زاده در مقدمه «سلول مطرود» می‌نویسد:

«گفت‌وگوهای انجام‌شده در این مجموعه،گفت‌وگوهای ادبی هستند. موارد مربوط به نشر، سانسور، قتل برادر و برادرزاده‌ام (حمید و کارون حاجی‌زاده) و «کانون نویسندگان ایران » راگذاشتم برای کتابی دیگر. البته به اقتضای پرسش و پاسخ‌ها دربارۀ موارد یادشده هم، صفحات زیادی سیاه شده است. مگر می‌شود از ادبیات در ایران گفت؛ بی‌حرف از سانسور؟ یا نوشته‌های نوشته‌شده‌ام از قتل برادر و برادرزاده‌ام که محور گفت‌وگو قرار می‌گیرند؛ از گفتن گریزی می‌ماند؟ همینطور از کانون نویسندگان ایران. منظورم گفت‌وگوهایی است که صرفاً در آن موارد خاص انجام شده‌اند.»

در رونمایی از کتاب تازه فرخنده حاجی‌زاده، حافظ موسوی، مهدی خطیبی و حافظ موسوی نیز حضور داشتند.

این کتاب را می‌توان از طریق نشر مهری تهیه کرد (+)

بیشتر بخوانید:

فرخنده حاجی‌زاده: آن دیگری

بانگ

«بانگ» یک رسانه ادبی و کاملاً خودبنیاد است که در خارج از ایران و به دور از سانسور و خودسانسوری بر مبنای تجربه‌ها و امکانات مشترک شخصی شکل گرفته است.

شبکه های اجتماعی