محمد رسول‌اف آزاد شد

محمد رسول‌اف همراه با مصطفی عبدی از دراویش گنابادی و اکبر نعیمی فعال مدنی آذربایجانی بعد از آزادی از زندان اوین

نزدیکان محمد رسول‌اف کارگردان زندانی با انتشار عکسی از  او همراه با مصطفی عبدی از دراویش گنابادی و اکبر نعیمی فعال مدنی آذربایجانی از آزادی او در شامگاه یکشنبه ۲۳ بهمن خبر دادند.   

محمد رسول‌اف ۱۷ تیر سال جاری در پی امضای بیانیه‌ای با عنوان «تفنگت را زمین بگذار» بازداشت شد. آن بیانیه را شماری از هنرمندان و کنشگران داخل ایران در واکنش به سرکوب اعتراضات بهار و اوایل تابستان به‌دنبال فرو ریختن ساختمان «متروپل» در شهر آبادان، امضا کرده بودند.

نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی، رسول‌اف و سایر امضاکنندگان آن بیانیه را به «التهاب‌آفرینی و بر هم زدن امنیت روانی جامعه» متهم کرده بودند.

با این حال، انتقال او به زندان زیر پوشش اجرای حکم حبس یک ساله بود که پیش از آن تاریخ در مورد او صادر شده بود. مشخص نیست که رسول‌اف مشمول «عفو» شده یا دوران محکومیت او به سر آمده است.

بیشتر بخوانید:

۱۴۰ شخصیت فرهنگی، نویسنده، شاعر، روزنامه‌نگار و هنرمندِ مقیم خارج بازداشت سینماگران را محکوم کردند و خواهان آزادی فوری و بی‌قید و شرط آنان شدند

بایگانی

بانگ

«بانگ» یک رسانه ادبی و کاملاً خودبنیاد است که در خارج از ایران و به دور از سانسور و خودسانسوری بر مبنای تجربه‌ها و امکانات مشترک شخصی شکل گرفته است.

شبکه های اجتماعی