کیومرث پوراحمد را حلقآویز کردند.
ناصر پاکدامن (متولد ۱۳۱۱)، اقتصاددان و پژوهشگر سیاست و فرهنگ صبح یکشنبه ۲۳ آوریل/ ۳ اردیبهشت در اثر پیامدهای ابتلا به بیماری سرطان در بیمارستانی در پاریس درگذشت.
عدنان غُریفی، نویسنده، شاعر و مترجم در ۷۹ سالگی در اثر کهولت سن دور از زادگاهش، در تبعید، در آمستردام درگذشت. او در سالهای آخر عمر به آلزایمر مبتلا شده بود و در خانه سالمندان تحت مراقبت قرار داشت. پیکر او شنبه ۱۶ اردیبهشت در هلند به خاک سپرده شد.
سهشنبه ۲۰ تیر احمدرضا احمدی شاعر، نویسنده و نقاش سرشناس پس از ماهها تحمل بیماری درگذشت.
ر. اعتمادی، نویسنده کتابهای پرفروش و عامهپسند۲۱ تیر در نودسالگی از دنیا رفت.
ابراهیم گلستان نویسنده و فیلمساز سهشنبه ۲۲اوت ۲۰۲۳ در ۱۰۱ سالگی در منزل مسکونیاش در بریتانیا و در کنار خانوادهاش درگذشت. مراسم خاکسپاری او به طور خصوصی برگزار شد.
شاپور جورکش، از نویسندگان و منتقدان متعهد و از اعضای کانون نویسندگان ایران در پی ابتلا به یک بیماری ریوی در ۶ مرداد در ۷۳ سالگی چشم بر جهان فروبست. او در فهرست نویسندگانی قرار داشت که قرار بود به قتل برسند.
کاوه گوهرین، شاعر، نویسنده و پژوهشگر و از امضاکنندگان متن ۱۳۴ نویسنده ۱۱ شهریور در ۶۸ سالگی در تهران درگذشت.
شمس آقاجانی، شاعر و منتقد ادبی ۱۸ شهریور در اثر پیامدهای ابتلا به بیماری کووید – ۱۹ در ۵۵ سالگی درگذشت.
محمد محمدعلی، نویسنده سرشناس و عضو کانون نویسندگان ایران پنجشنبه ۲۳ شهریور دور از ایران و در تبعید در ونکوور در هفتاد و پنج سالگی درگذشت.
میرشمسالدین ادیب سلطانی، فیلسوف، زبانشناس، نقاش، ریاضیدان، نویسنده و مترجم متون مهم ادبی و فلسفی صبح پنجشنبه ۲۰ مهر در بیمارستان ایرانمهر تهران درگذشت.
داریوش مهرجویی ۲۲ مهر ۱۴۰۲ به اتفاق همسرش وحیده محمدی فر در ر خانهٔ ویلایی خود در مشکیندشت کُشته شدند. مهرجویی از بنیانگذارانِ کانونِ سینماگرانِ پیشرو بود، یکی از فیلمسازان برجستهٔ ایران و از چهرههای اصلی موج نوی سینمای ایران بهشمار میرفت. مهرجویی علاوه بر فعالیت در سینما، به نوشتن رمان و ترجمه نیز میپرداخت.
باقر مؤمنی، تاریخنگار و پژوهشگر، نویسنده، مترجم و کنشگر سیاسی یکشنبه ۲۸ آبان در ۹۷ سالگی، پس ازچندین دهه تبعید در پاریس درگذشت.