۱۰ نفر از عوامل ساخت یک موزیک ویدیوی رپ بازداشت شدند

به گزارش رادیو زمانه، رییس سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان سمنان، از بازداشت شماری از اعضای «یک گروه ۱۰۰ نفره رپرهای زیرزمینی» به‌اتهام «ساخت و انتشار» یک ویدیو خبر داده است.

زمانه می نویسد: انصاف نیوز، اتهام این رپرها را «توهین به مقدسات» عنوان کرده است. به گزارش خبرگزاری امنیتی تسنیم سرهنگ اکبر قاسمی، رییس سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان سمنان هویت افراد بازداشت شده را اعلام نکرده، اما گفته است که «تعداد عوامل اصلی این کلیپ ۱۰ نفر بوده که همگی با اشراف اطلاعاتی پلیس» بازداشت شد

نیروی انتظامی فیلم اعترافات آن‌ها را هم منتشر کرده. ظاهراً این گروه در حال ساخت یک ویدیو برای تبلیغ در اینستاگرام بود. این کلیپ با عنوان «۱۰۰» منتشر شده و به گفته مقامات استان سمنان، چهار واحد صنفی در «برج تجاری ققنوس سمنان» محل تهیه این کلیپ را نیز «پلمب» کردند.

 در فیلم اعترافات اجباری، یکی از رپرهای بازداشت شده می‌گوید: «ما قانون را رعایت می‌کنیم و هرچه به ما می‌گویند، می‌گوییم چشم.» یکی دیگر از بازداشت‌شدگان هم می‌گوید «اگر واقعا کسی از این کلیپ شاکی است، حاضرم از او عذرخواهی کنم.» و در ادامه به مخاطبانش قول می‌دهد محتوایی تولید کند که «چارچوب قابل هضم‌تری داشته باشد» تا «هم برای خودم مشکلی ایجاد نشود، و هم روی مخاطب تاثیر منفی نگذارد.»

در‌ حال‌ حاضر توماج صالحی و سامان یاسین (صیدی)، دو خواننده رپ در زندان هستند. مهدی یراحی هم که در آستانه سالگرد کشته شدن ژینا (مهسا) امینی به خاطر ترانه «روسریتو»‌ بازداشت شده بود هم‌اکنون در زندان اوین، در انتظار تشکیل دادگاه و صدور حکم است.

اواخر شهریور سال جاری محمدمهدی معارفی، مشهور به «متین دوحنجره» بازداشت و سپس با قید وثیقه آزاد شد.   

وحید یارقلی، فرمانده سپاه چهاردانگه استان تهران، این خواننده رپ را به «تخریب افکار عمومی» متهم کرده بود. خبرنگاران حوزه موسیقی گزارش داده بودند که علت دستگیری متین دوحنجره تولید موزیک‌ویدیو «حضرت متین» بوده است.

در مرداد نیز یک خواننده رپ زیرزمینی مشهور به «دورچی» که او را «رپر نسل چهارم رپ فارسی» می‌نامند، در پی انتشار یک موزیک‌ویدیو جدید که بازتاب فراوانی داشت، بازداشت شد.

بیشتر بخوانید:

بانگ

«بانگ» یک رسانه ادبی و کاملاً خودبنیاد است که در خارج از ایران و به دور از سانسور و خودسانسوری بر مبنای تجربه‌ها و امکانات مشترک شخصی شکل گرفته است.

شبکه های اجتماعی