بکتاش آبتین، نویسنده ایرانی، با اتهاماتی چون عضویت در کانون نویسندگان ایران و حضور بر مزار جانباختگان قتلهای سیاسی زنجیرهای به ۶ سال زندان محکوم شد و پس از و دو بار ابتلا به کرونا و وخامت حال او در زندان، خانوادهاش موفق شدند ۲۲ آذر برای او مرخصی بگیرند و به بیمارستان منتقلش کنند. حال او رو به وخامت گذاشته و اکنون در کمای مصنوعی فرورفته است. کانون نویسندگان ایران اعلام کرده که مسئولیت حال آبتین به عهده حکومت است. شماری از زندانیان سیاسی هم با انتشار بیانیهای شهادت دادهاند که در حالی که زندانیان اختلاسگر وابسته به حکومت در خانهها، ویلاها، شرکتها و کارخانههایشان به سر میبرند، «بکتاش آبتین صرفاً به جرم خلق اثر هنری و فعالیت اجتماعی مؤثر علیه سانسور در کانون نویسندگان ایران روی تخت بیمارستان به خواب مصنوعی برده شده تا جسم نیمهجان او اکسیژن کمتری مصرف کند.»
نسیم خاکسار، نویسنده تبعیدی که عمری را در راه آزادی بیان و مبارزه با سانسور سپری کرده بیانیهای منتشر کرده است.
هم صدایی و همدلی با صداهای برخاسته در نگرانی از وضعیت وخیمِ شاعر، فیلمساز و عضو کانون نویسندگان ایران: بکتاش آبتین
رهروان مقاومت فرهنگی در مبارزه پیگیرشان علیه تبعیض و سانسور و در دفاع از آزادی از پای نمیافتند. هربار از میان آنان، چهرهای نماد این مقاومت میشود. باری، نسرین ستوده، باری، نرگس محمدی، باری، سپیده قلیان، باری، رضا خندان، آرش گنجی، باری، رسول بداقی و اکنون تن روی بستر خوابیده و به کما رفته بکتاش آبتین، شاعر و عضو کانون نویسندگان ایران و زندانی سیاسی در بیمارستان برابر چشم مردم جهان است که آشکارا ببینند در ایران تحت حکومت بیداد جمهوری اسلامی بر سر فرهنگورزان آزادیخواه سرزمین ما چه میگذرد.
کار و سخن این مبارزان راه آزادی، دینگ دانگ صدای ناقوسی است که ضربآهنگ آن در همه شهرهای وطن طنین افکنده است و هربار با طنین بیشتری در خیزشهای مردمی اوج تازه میگیرد. با در بند کردن و پای در زنجیر گذاشتن رهروان این راه، این صداهای در دفاع از آزادی خاموشی نمیگیرد. با امید به بهبودی هرچه زودتر بکتاش آبتین.