حمایت از اعتراضات مردمی در خوزستان ادامه دارد. رضا علامهزاده ویدیوکلیپ تازهای منتشر کرد. کانون صنفی معلمان گیلان اعلام کرد صدای معترضان خاموش شدنی نیست و شهرنوش پارسیپور نیز اعلام کرد دلش با مردم خوزستان است.
رضا علامهزاده، نویسنده و کارگردان تبعیدی مقیم هلند در همبستگی با خوزستان بر اساس سرود تاکنون منتشر نشدهای از محمد رضا شجریان ویدیوکلیپی ساخته است. علامهزاده در این ویدیوکلیپ یک طرح کلی از اعتراضات آبان، اعتصابات کارگری و قیام خوزستان را به دست میدهد.
علامهزاده در مصاحبه با رادیو زمانه میگوید:
«این سرود را زنده یاد شجریان بر روی شعری از فریدون توللی خوانده ولی منتشر نکرده بود. او پیش از درگذشتش آن را به طریقی به دکتر عباس میلانی سپرده بود. دکتر میلانی چند ماه پیش نسخهای از آن را به امانت به من داد با این انگیزه که شاید روزی به کارم بیاید. که آمد!»
و در ادامه میافزاید:
«در طول هفته گذشته، با آغاز اعتراضات در خوزستان و همدلی فزاینده مردم دیگر شهرها و استانها با آنان، در این فکر بودم که چه کاری از من، بیش از امضای اعلامیه و نوشتن بیانیه، ساخته است. اینجا بود که به یاد سرود پخش نشده شجریان افتادم. پیشنهادم را با دکتر میلانی در میان گذاشتم و وقتی او این فکر را پسندید دست به کار شدم و حاصلش همین است که در طول سه روز و شب گذشته ساختم. امیدم این است که هموطنان عزیزی که رودرروی رژیم جهل و جنایت ایستاده اند این هدیه را به نشانه همدلی با آنان از من پذیرا باشند.»
در همان حال شهرنوش پارسیپور، نویسنده سرشناس در اعلام همبستگی با خوزستان گفت:
«مثل هر ایرانی از قضایای خوزستان ناراحتم و قلبم پیش مردمی است که به خیابان آمدند و تظاهرات میکنند. بسیار متاسفم که چند نفر در تظاهرات کشته شدند.دلم میخواست در ایران و کنار مردمی بودم که در این تظاهرات شرکت دارند. من با مردم خوزستان هستم.»
کانون صنفی معلمان گیلان در حمایت از معترضان خوزستان نیز اعلام کرد: «این صدا سرکوب شدنی نیست و تئوری النصر بالرعب تئوری شکست خورده است.»
کانون صنفی معلمان گیلان تاکید کرد باید از مردم خوزستان عذرخواهی شود و «اگر حکومتگران جز این اندیشه کنند، مسلما بحرانها و اعتراضات مردم گستردهتر میشود.»
کانون نویسندگان ایران هفته گذشته ضمن اعلام حمایت از اعتصابات کارگری و اعتراضات مردمی در ایران از همه اهل قلم، روزنامهنگاران مستقل، فعالان اجتماعی و مردم آزادیخواه خواست «به سانسور تن ندهند و بیانگر رنجهای مردم و خواستههای برحق آنها باشند.»
در همین زمینه