وداع همیشگی با اسماعیل خوئی: ۶ تیر ۱۴۰۰ در سالن آتش‌سپاری «گلدرز گرین» لندن

سبا خوئی، دوستان اسماعیل خوئی و بنیاد اسماعیل خوئی سه‌شنبه ۲۲ ژوئن/ یکم خرداد با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کردند که مراسم به آتش‌سپاری پیکر شاعر نامدار ایران در لندن به تاریخ شنبه ۲۶ ژوئن/ ۶ تیر ساعت ۱۱ در سالن آتش‌سپاری گلدرز گرین برگزار می‌شود.

اسماعیل خوئی  ۲۵ مه/ ۴ خرداد در تبعید در بیمارستانی در لندن درگذشت. او از تبعید به عنوان «بی‌درکجا» یاد می‌کرد. خوئی ۸۳ سال در جهان ما زندگی کرد.  اکنون وقت وداع با او فرارسیده است.

به سبب همه‌گیری ویروس کرونا و اعمال محدودیت‌های اجتماعی فقط تعداد محدودی از علاقه‌مندان به اسماعیل خوئی می‌توانند در سالن و یا در ایوان تجمع کنند. طبعا بستگان اسماعیل خویی برای حضور در سالن در اولویت قرار دارند.

بر اساس این اطلاعیه ممکن است برخی از شبکه‌های تلویزیونی خارج از کشور از مراسم به آتش‌سپاری شاعر تبعیدی ایران فیلمبرداری کنند. برای حضور و شرکت در این مراسم نام کامل، و ایمیل و تلفن حضار در لیستی (برای ردگیری کرونا) ثبت خواهد شد.

پخش زنده مراسم از اینترنت و اینستاگرام:

https://www.obitus.com/ username: pula9297 password: 687728

Instagram: @emsailkhoi

اسماعیل خوئی از پایه‌گذاران کانون نویسندگان ایران است و دو دوره نیز عضو هیئت دبیران کانون بوده است. از او مجموعه اشعار فراوانی منتشر شده است: «بر خنگ راهوار زمین» ۱۳۴۶، «بر بام گردباد» ۱۳۴۹، «از صدای سخن عشق» ۱۳۴۹، «فراتر از شب اکنونیان» ۱۳۵۰، «در نابهنگام» ۱۳۶۳، «گزاره هزاره» ۱۳۷۰،«جهان دیگری می‌آفرینم» ۱۳۷۹ و «شاعر خلقم، دهن میهنم» ۱۳۷۹ برخی از آثار شاخص اوست.  تازه‌ترین دفتر شعر اسماعیل خویی به نام «دیر نمی‌شود دلم» چندی قبل از مرگ شاعر توسط انتشارات زاگرس در آتلانتای آمریکا منتشر شد.

خوئی در انتهای اغلب اشعارش که در خارج از کشور سروده نوشته است «بی‌در‌کجا». سال‌ها پیش در مصاحبه‌ای گفته بود:

«آدم تا هنگامی که می‌تواند به میهن خودش بازگردد، احساس بیدرکجایی نمی‌کند. لحظه‌ای این حالت پیدا می‌شود و درمان‌ناپذیر هم هست که تو می‌دانی چیزی جز مرگ حالیا در میهن چشم انتظار تو نیست.»

نشریه ادبی بانگ درگذشت این شاعر را به بستگان و عزیزان او و همچنین به جامعه ادبی کشور و به اعضای کانون نویسندگان ایران تسلیت می‌گوید.

 نشانی محل وداع با خوئی:

West Chapel, Golders Green Crematorium,

62Hoop Lane, London NW11 7NL

بیشتر بخوانید:

بانگ

«بانگ» یک رسانه ادبی و کاملاً خودبنیاد است که در خارج از ایران و به دور از سانسور و خودسانسوری بر مبنای تجربه‌ها و امکانات مشترک شخصی شکل گرفته است.

شبکه های اجتماعی