رسوایی دستگاه تبلیغاتی سپاه: دیوارنگاره میدان ولی‌عصر پایین کشیده شد

دیوارنگاره‌ حکومتی میدان ولی‌عصر

سازمان هنری رسانه‌ای اوج، موسسه‌ای که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با برخورداری از انواع امکانات فنی و بودجه کلان برای ترویج اسلامی‌گری تأسیس کرده، دیوارنگاره‌ای در میدان ولی‌عصر تهران با تصاویری از هنرمندان، شاعران و نویسندگان زن سرشناس ایرانی با هدف «برجسته کردن نقش‌‌های اجتماعی زنان در جامعه ایران» نصب کرده بود. در پی اعتراض برخی هنرمندان که از تصاویر آن‌‌ها بدون اجازه استفاده شده بود، این دیوارنگاره حکومتی را یک روز بعد از نصب پایین کشیدند که دوباره با تصاویر دیگری آن را بالا ببرند.

مهرداد معظمی مدیر روابط عمومی سازمان اوج در توییتی درباره دیوارنگاره میدان ولیعصر نوشت:

«نظر به اصلاح طرح فعلی دیوارنگاره، تا بازگشت مجدد این طرح، امشب طرح جدید رونمایی می‌شود.»

مدیر روابط عمومی سازمان تبلیغاتی اوج نوشت:

«همه باید سعه صدر خود را برای ایران بالا ببریم. ما در یک کشتی هستیم. چه بخواهیم چه نخواهیم. نظر به اصلاح طرح فعلی دیوارنگاره، تا بازگشت مجدد این طرح، امشب طرح جدید رونمایی می‌شود.»

معظمی فراموش کرده است که در روزهای گذشته «چه بخواهد، چه نخواهد» عده‌ای از جوانان و نوجوانان ایرانی در موقعیت انقلابی کنونی کشته و مجروح شده‌اند و شمار بسیار زیادی از آن‌ها پشت میله‌های زندان هستند. این چگونه کشتی و چگونه سعه صدری است که دستگاه سرکوبگر حتی به مدارس هم حمله می‌کند؟

از ویژگی‌های کشتی‌ای که موسسه تبلیغاتی سپاه سوار آن شده، اهمال و شلختگی است.

رضا درمیشیان، فیلم‌ساز در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت:  عکسی که از ژاله علو، گوینده و هنرمند سینما و تلویزیون، در دیوارنگاره «زنان سرزمین من» کار شد، متعلق به نوشین جعفری عکاسی است که هم‌اکنون در زندان به‌سر می‌برد.

فاطمه معتمدآریا و مرضیه برومند، از بازیگران سینما ایران، از جمله زنانی بودند که روز پنجشنبه به‌فاصله کوتاهی بعد از نصب دیوار‌نگاره در میدان ولیعصر تهران، نسبت به آن اعتراض کردند و خواهان حذف تصویر خود از این اقدام تبلیغاتی-حکومتی شهرداری تهران شدند.

موسسه اوج در این دیوارنگاره تصویر فروغ فرخزاد را با روسری درج کرده بود.

بیشتر بخوانید:

بانگ

«بانگ» یک رسانه ادبی و کاملاً خودبنیاد است که در خارج از ایران و به دور از سانسور و خودسانسوری بر مبنای تجربه‌ها و امکانات مشترک شخصی شکل گرفته است.

شبکه های اجتماعی